ikon Min Connect

RØST 2022

RØST er en nasjonal festival for ungdom i klubb og Ten Sing mellom 13 og 19 år. Vi har en skikkelig bra gjeng med frivillige som er supergira på å lage tidenes festival med; konserter, festivalstemning, volleyball, sol, bading, seminarer, felleskap, rettferdighet, dialog, vennskap, tro, kveldsshow, Ten Sing Norway og mye mer!

Legg til @rostfestivalen på snapchat

LES MER OM PRIS/PÅMELDING


LES MER OM OVERNATTING


INFORMASJON TIL PÅMELDTE

 Du får møte ungdom fra hele Norge og Danmark

  Vi skal være på vakre Tomb videregående internatskole som ligger fint til nær sjøen og med god plass!  KLIKK HER FOR MER INFO OM TOMB

  Du kan velge mellom overnatting i teltcamp, på sovesal eller på internatet. Deltagere fra samme gruppe overnatter sammen. LES MER OM OVERNATTING

  Påmelding skjer til din voksenleder dersom du er med i en KFUK-KFUM-gruppe (f.eks. Ten Sing) Det er også mulig å melde seg på uten å være med noen gruppe eller dersom gruppa du er med i ikke skal reise som gruppe. LES MER OM PÅMELDING

  Det vil være egne festivalguider som tar deg i mot på festivalområdet og som hjelper deg å finne rundt på festivalen og det som er av aktiviteter. Festivaldeltakerne deles også inn i "camp-grupper" hvor du får sjansen til å bli kjent med andre i faste, litt mindre grupper.

  På dette arrangementet vil du møte kristen trosformidling i deler av programmet, men alle KFUK-KFUMs aktiviteter er åpne for alle uavhengig av bakgrunn og religiøs identitet. LES MER OM VÅRE VERDIER

   Det er lett å komme seg til TOMB med tog til RÅDE. Du kan bli hentet på stasjonen. Sjekk også med din gruppe eller krets/region i forhold til fellesreise. 

  Har du behov for ekstra tilrettelegging ber vi deg ta kontakt slik at vi kan legge godt til rette

   Økonomi skal ikke være en hindring for deltakelse på KFUK- KFUMs arrangementer. Det er mulig å søke deltakerfondet om økonomisk støtte til deltakeravgift eller reise. LES MER OM DELTAKERFOND


HVA FÅR DU OPPLEVE?  

RØST finner sted på arealene omkring TOMB videregående skole. Det er en uke fylt med morsomme aktiviteter, musikkopplevelser, tid til å snakke om stort og smått, nye vennskap, fellesskap og ja - opplevelser for livet.

Som deltaker på RØST, sover du i telt på plassen sammen med vennene dine, på sovesal eller på mindre rom på internatet. 

Sammen med en gruppe andre deltakere er du også del av en camp. I hver camp er det campledere og festivalguider som er tilknyttet din gruppe og som skal hjelpe deg til å ha en god opplevelse og til å finne frem i programmet og aktivitetene. Hver dag gjør dere ting sammen i camp. 

Hvis du er enhetsleder eller leder for et reisefølge, vil du også bo med din gruppe og ha en funksjon som festivalguide. 

Alle deltakere, frivillige og ansatte på RØST spiser i grupper på et eget spiseområde til egne tidspunkter. Det blir mulig å kjøpe seg noe i vår cafe på Hagefestområdet i mellom måltidene. 

Hver dag er det en masse aktiviteter og tilbud. Disse blir til nå og lages av en stor gjeng med frivillige. En oversikt og et program vil komme senere, men det vil bli sang og musikk, sportsaktiviteter, sceneprogram, bading, tro, engasjement, konkurranser, escape room, boblefotball og en hel masse annet. Har din gruppe lyst til å bidra med noe? Kanskje har dere skills dere har lyst til å dele med andre? Noe spesielt moro dere gjør i gruppa som dere kan lære bort eller vise frem? Vil dere rigge et eget område på festivalen? Da melder dere fra om det i påmeldingen. 

Om RØST

RØST bygger på KFUK-KFUMs mangeårige tradisjoner for å lage ungdomsfestivaler som TT og Spekter, men i et litt mindre format - først og fremst for ungdom som er med i klubb og Ten Sing arbeid, men åpent for alle mellom 13 og 19 år. 

Hovedmålet med festivalen er å skape et åpent, inkluderende og trygt fellesskap for ungdom. Det skal være et relevant programinnhold der ungdom kan få utløp for sine interesser, oppleve nye ting, få nye venner, bli utfordret og engasjert. Det er et mål å lage en festival for, men først og fremst sammen med målgruppen, som de er stolte av og ønsker å dele med andre. 

Utover norske deltakere vil det være ungdommer fra KFUM-KFUK Danmark som vi har et godt samarbeide med og som arrangerer vår “søsterfestival” Wonderful Days. RØST og Wonderful Days arrangeres i uke 27 annethvert år i Norge og Danmark.

Sammen vil vi gjennom musikk og workshops danne nye vennskap på tvers og vise at unge har en unik evne til at skape liv og fellesskap.

Plass til både tanker og musikk 

På festivalen får du oppleve gudstjenester og fete show. Dessuten er det hver dag satt av tid til ettertanke, hvor deltakerne får mulighet for å lære mere om hva de tror på, hvorfor de tror eller ikke tror, og hvordan andre tror.

Deltakerne vil altså både få mulighet for å sette ord og tanker på store og små spørsmål, men de vil også merke energien og stemningen når vi sammen fyller sal og scene med musikk, dans og fest.

RØST er rusfritt - uten alkohol og andre rusmidler.

Ta kontakt med Espen Kvamen Amundsen, KFUK-KFUM Norge om du har spørsmål. Tlf. 41612150 eller på mail
til toppen
Ikon

Vi bruker informasjonskapsler for å samle brukerstatistikk fra nettsiden vår. Statistikken benytter vi for å gjøre brukeropplevelsen på nettsiden bedre. Les mer