ikon Min Connect

Leir for alle på Strandheim 2022

Vi inviterer til en skikkelig god start på sommerferien for både store og små!

4. - 6. juni 2022

Vi ønsker å lage en hyggelig, morsom og opplevelsesrik leir for små og store på idylliske Strandheim. Bading, krabbefiske, boblefotball, redesign, lek, meditasjon og avslapping - her skal det være noe for enhver smak! 

På denne leiren er det rom for både å tilbringe tid med sine nærmeste og å få nye venner. Du kan være aktiv til lands- og til vanns, og i neste øyeblikk spise en is på stranden mens du nyter utsikten utover fjorden. 

Dagene tilbringer vi på Strandheim leirsted som ligger ytterst på Nærsnestangen i Asker. Med 600 meter strandlinje, dyr, brygge, fotballbane og god mat er dette det perfekte stedet for det gode leirliv. 

Lørdag kan de som vil være med på båttur til naturskjønne Håøya hvor vi får høre øyas spennende historie og besøke geitebonden som selger kaffe og kanelboller tilberedt på vedovn.

I løpet av leiren har vi også “Kampkveld” med morsomme lagkonkurranser og kveldsmesse med musikk og rom for ettertanke. 

Leiren er i pinsen, og programmet starter lørdag 4. juni kl. 12.00 og er ferdig mandag 6. juni kl. 14.00.

VIL DU VÆRE MED?

Leir for alle lager vi sammen! Vi tror at når leiren preges av de menneskene som er med og deres interesser blir leiren ekstra gøy! Har du en morsom lek eller aktivitet du vil lære bort eller arrangere, gi oss et lite hint i påmeldingen så tar vi kontakt 

PRIS

750 kr per pers 7 - 100 år
550 kr per pers 2 - 6 år
Barn under 2 år gratis (må ha med egen seng)

Prisen inkluderer aktiviteter, mat og overnatting i seng på familierom.

Økonomi skal ikke være en barriere for deltakelse på våre aktiviteter. Ta kontakt hvis du har behov for å få hele eller deler av deltakeravgiften dekket. 

Vi oppfordrer alle til å bli medlem av KFUK-KFUM, det gir blant annet ulykkesforsikring på alle våre arrangementer. Det er familierabatt på medlemskap og det er mulighet for å aktivere minsteprismedlemskap på 50 kr. Bli medlem i KFUK-KFUM.

PÅMELDING

Påmeldingen er nå åpen. Klikk på rød påmeldings-knapp "Gå til påmelding" eller denne lenken 

Slik bor vi

Hytter romoversikt.pdf

Internat romoversikt.pdf




til toppen
Ikon

Vi bruker informasjonskapsler for å samle brukerstatistikk fra nettsiden vår. Statistikken benytter vi for å gjøre brukeropplevelsen på nettsiden bedre. Les mer