ikon Min Connect

Ten Sing seminar 2022

Ten Sing-seminar er et nasjonalt kurs hvor du lærer mer om Ten Sing, deg selv og å lede andre. Du velger en seminargruppe og møter dyktige, erfarne og trygge instruktører som hjelper deg hele uken. På Ten Sing-seminar er det et fokus på læring, men like viktig er det sosiale! Her møter du ungdommer fra hele Norge og mye av programmet handler om å gjøre gøye ting sammen.
Hva får du oppleve? 

Dagene er fylt med ulike aktiviteter som undervisning i seminargrupper, felleskor, fokustimer, globalløp og SportY. Deltakerne velger én av seminargruppene som du får undervisning i hver dag gjennom hele seminaruken. Hver kveld samles vi for felles kveldsprogram med underholdning, sosiale aktiviteter og kveldstanker. Uka avsluttes med en stor konsert for familie, venner og naboer, lørdag 30.juli. 

På dette arrangementet vil du møte kristen trosformidling i deler av programmet, men alle KFUK-KFUMs aktiviteter er åpne for alle uavhengig av bakgrunn og religiøs identitet.

Les mer om våre verdier


  Praktiske opplysninger 

   Påmeldingen er åpen fra 1.februar 2022. Ansvarlig voksenleder i lokale grupper eller en foresatt må melde deltakere på. 4200 kr for medlemmer i KFUK-KFUM og 4500 kr for ikke-medlemmer. Påmelding til Ten Sing seminar anses som bindende. Refusjon er mulig ved fremleggelse av legeattest.

   Hver enkelt gruppe eller deltaker har selv ansvar for å arrangere reise t/r Ulsteinvik og Sunnmøre Folkehøgskule. Det settes opp en fellesbuss fra Oslo med ca. 50 plasser. Påmelding til bussreise skjer sammen med resten av påmeldingen, så vær tidlig ute for å sikre deg plass! Pris for fellesreise: 1500 kr.

  Overnatting i fine rom på Sunnmøre Folkehøyskole

  Har du behov for ekstra tilrettelegging ber vi deg ta kontakt slik at vi kan legge kurset godt til rette

  Økonomi skal ikke være en hindring for deltakelse på KFUK- KFUMs arrangementer. Det er mulig å søke deltakerfondet om økonomisk støtte til deltakeravgift eller reise. Les mer om deltakerfond

  Ta kontakt med Espen Kvamen Amundsen, KFUK-KFUM Norge om du har spørsmål. Tlf. 41612150 eller på mail

Last ned informasjons-flyer


LES MER OM SEMINARGRUPPENE DU KAN VELGE

til toppen
Ikon