ikon Min Connect

Pysjcup 2022 Oslo og Akershus

Klar for Pysjcup 18.-19. november? Da lager ungdom fra hele Oslo og Akershus fantastisk god stemning hele natten! Vi møtes til nattvolleyballturnering og får sjansen til å vinne fire pokaler. Samle gruppa di, og kom på pysjcup! Hvem vinner årets pokaler, mon tro?


PYSJCUP 2023 NETTSIDE HER

Pysjcup er en en volleyballturnering for ungdom ikledd pyjamas (eller andre valgfrie klær) der man spiller volleyball hele natta! Arrangementet er fra kl.20.00 18.november til kl.07.00 19.november, og skal være i Bærum idrettspark, Hauger Skolevei 36, 1351 Rud. 








I tillegg til volleyball-turneringer fra kveld til morgen blir det aktiviteter som boblefotball, brettspill og lek, samt underholdning, musikk, globalløp og chillerom. Det er mulighet til å skifte i garderober, og dusje hvis ønskelig. Ta ellers med nok mat, drikke og snacks til deg selv gjennom natten.

Se video HER!




















INFO OM LAGENE 

Hvert lag består av 6-10 spillere, 6 personer fra hvert lag på banen om gangen. Prøv gjerne å få til en jevn kjønnsfordeling i lagene. Husk å finne navn til alle deres lag. Det vil som hvert år være to forskjellige klasser man kan spille i: Tøffelklassen og Blodklassen!

Lag i Tøffelklassen
Vi som spiller i tøffelklassen synes det er artig å være med å spille, men volleyball er ikke liv og død. I tøffelklassen kvalifiserer du hvis du har spilt volleyball en gang før eller bare har lyst å prøve det for første gang! Vi mener det viktigste er å delta... men pokalen - den skal vinnes!

Lag i Blodklassen
Vi som spiller i blodklassen mener volleyball er blodig alvor! Vi har et sterkt konkurranseinstinkt og vi vil vinne blodpokalen! Vi har kanskje allerede spilt i tøffelklassen et par ganger og vil nå prøve oss på blodklassen, eller vi er sikre på at vi er gode nok til å vinne! Vi mener også det viktigste er å delta... men kampen skal bli hard og pokalen er vår!

I tillegg er det mulig for gruppene å vinne pokaler innenfor to andre klasser; kamprop og showprisen!









Kamprop
Alle grupper bør stille med et kamprop! Vær kreative, start tidlig med å planlegge og imponér våre dommere, så ender kanskje pokalen i deres hender på slutten av natta!

Showprisen 
Showprisen utdeles til den gjengen som er flinkest å motivere lagmedlemmene sine som er ute på banen. Her kan dere ta i bruk kampropet eller heie for å motivere spillerne deres og gi dem ekstra motivasjon til å vinne pokalen! Still gjerne med egen heiagjeng!

Vi håper at alle grupper i tillegg til kamprop vil lage et gruppe-banner i forkant av cupen! Dette er med på å lage god stemning og den gode lagfølelsen! 

Pris
Lag: kr 950
Deltaker: kr 210
Voksenleder (ansvarlig voksen 1 pr 10 deltakere): kr 0

10 kr per deltaker går til å fylle på “deltakerfondet” til KFUK-KFUM. Deltakerfondet har vi fordi økonomi ikke skal være en hindring for deltakelse på KFUK-KFUM arrangementer. Ved behov kan du selv, dine foresatte eller din voksenleder søke om støtte til deltakelse på pysjcup. Les mer på kfuk-kfum.no/deltakerfond

For å delta på pysjcup må du reise sammen med et en ungdomsklubb, SportY-gruppe eller Ten Sing-gruppe.

Betaling skal ikke være til hinder for deltakelse på KFUK-KFUM arrangementer, derfor har vi opprettet et deltakerfond der både gruppeledere og deltakere kan søke. Les mer på kfuk-kfum.no/deltakerfond

Påmelding
All påmelding skjer via voksenleder som samlet gruppe. Dersom deltakerne selv skal betale deltakerprisen må dette endres under påmelding. Ta kontakt om dere trenger veiledning til dette eller noe annet. Det er nytt system (som er veldig bra!), og det betyr at ting ser litt annerledes ut enn før. Husk å fylle ut info under “innstillinger” i påmeldingen! Påmelding skjer HER.

Frist for påmelding: 11.november

Pakkeliste

  • Pysjamas eller andre valfrie klær du vil gå med gjennom natten
  • Mat til natten 
  • Godteri, brus++
  • Gruppe-banner med navnet på gruppa (eks: Team Heggedal) og litt pynt om ønskelig












Voksenledere

Hver gruppe må ha med seg minst én voksenleder per 10 ungdommer. Voksenlederen må være minst 19 år og være en ansvarlig person som har ansvar for sine deltagere, at de får i seg mat og drikke, opprydning på tribuner, følge opp deltakere som er slitne og ta kontakt med foresatte dersom noe skulle skje i løpet av natten. Voksenleder må sørge for å ha kontaktinformasjon til foresatte tilgjengelig.

Hver gruppe må også stille med minst 1 vakt per 20 deltakere. Disse får 1-2 timer i løpet av natten de skal være vakt. NB! alle vakter må være over 18 år. Det må stilles med minst én dommer per lag, som dømmer kamper gjennom natten. Disse kan være yngre.

Hver gruppe får et eget område på tribunen. Dette området har dere ansvar for å rydde før avreise. I år rydder frivillige resten av hallen - tusen takk for at dere hjelper deres ungdommer til å rydde egen søppel underveis i natta.

Dersom du har spørsmål eller kommentarer, ta gjerne kontakt med Kamilla Rød Slettene (kamilla.slettene@kfuk-kfum.no).

Se video HER!

Vi gleder oss!! :)











Plakat for print:

Plakat pysjcup 2022.pdf

til toppen
Ikon

Vi bruker informasjonskapsler for å samle brukerstatistikk fra nettsiden vår. Statistikken benytter vi for å gjøre brukeropplevelsen på nettsiden bedre. Les mer