ikon

Ten Sing seminar 2023

Ten Sing-seminar er et nasjonalt kurs hvor du lærer mer om Ten Sing, deg selv og å lede andre. Du velger en seminargruppe og møter dyktige, erfarne og trygge instruktører som hjelper deg hele uken. På Ten Sing-seminar er det et fokus på læring, men like viktig er det sosiale! Her møter du ungdommer fra hele Norge og mye av programmet handler om å gjøre gøye ting sammen. Kurset passer for deg som har, eller ønsker et lederverv i en Ten Sing gruppe og som skal begynne i niende klasse, til og med tredje videregående. Ten Sing-seminar arrangeres av frivillige og ansatte i KFUK-KFUM Norge.

Påmeldingen er nå stengt

Det er noen ledige plasser fortsatt. Ønsker du å melde deg på kan du ta kontakt med:

espen@kfuk-kfum.no


Hva får du oppleve? 

Dagene er fylt med ulike aktiviteter som undervisning i seminargrupper, felleskor, fokustimer, globalløp og SportY. Som deltaker velger du én av seminargruppene som du får undervisning i hver dag gjennom hele seminaruken. Hver kveld samles vi for felles kveldsprogram med underholdning, sosiale aktiviteter og kveldstanker. Uka avsluttes med en stor konsert for familie, venner og naboer, lørdag 29.juli. 

På dette arrangementet vil du møte kristen trosformidling i deler av programmet, men alle KFUK-KFUMs aktiviteter er åpne for alle uavhengig av bakgrunn og religiøs identitet.

Les mer om våre verdier  Praktiske opplysninger 


  Informasjon til deg som er påmeldt - trykk her


   Påmeldingen er åpen fra 1.februar 2023. Ansvarlig voksenleder i lokale grupper eller en foresatt må melde deltakere på. 4200 kr for medlemmer i KFUK-KFUM og 4500 kr for ikke-medlemmer. Påmelding til Ten Sing seminar anses som bindende. Refusjon er mulig ved fremleggelse av legeattest. 

Frist for påmelding 10.juni

   Hver enkelt gruppe eller deltaker har selv ansvar for å arrangere reise t/r Ulsteinvik og Sunnmøre Folkehøgskule. Det settes opp en fellesbuss fra Oslo med ca. 50 plasser. Påmelding til bussreise skjer sammen med resten av påmeldingen, så vær tidlig ute for å sikre deg plass! Pris for fellesreise: 1500 kr.

  Overnatting i fine rom på Sunnmøre Folkehøyskole

  Har du behov for ekstra tilrettelegging ber vi deg ta kontakt slik at vi kan legge kurset godt til rette

  Økonomi skal ikke være en hindring for deltakelse på KFUK- KFUMs arrangementer. Det er mulig å søke deltakerfondet om økonomisk støtte til deltakeravgift eller reise. Les mer om deltakerfond

 TSS flyer print

  TSS flyer digital

  Ta kontakt med Espen Kvamen Amundsen, KFUK-KFUM Norge om du har spørsmål. Tlf. 41612150 eller på mail


LES MER OM SEMINARGRUPPENE DU KAN VELGE


Ten Sing seminar er støttet av :

                                  

      


til toppen
Ikon

Vi bruker informasjonskapsler for å samle brukerstatistikk fra nettsiden vår. Statistikken benytter vi for å gjøre brukeropplevelsen på nettsiden bedre. Les mer