ikon Min Connect

Vinterfestival på Sørlandet 2023

På årets vinterfestival kan du få ei super festival helg sammen med flotte elever fra Ten Sing Norway (TSN) og kremen av Agders ungdommer. Det vil bli tid til å henge med gamle og nye venner, forestilling med Ten Sing Norway, god mat, kamp-kveld, samlinger, seminarer, lek ute og inne, Gudstjeneste, lite søvn og masse gøy!!!!

HVEM?

Vinterfestivalen er for deg som går i 8. klasse eller eldre.

HVOR?

Vi skal være på Birkenlund skole i Arendal, Gamle Songevei 65. Det blir overnatting på medbrakt liggeunderlag/madrass i gymsal. 

PÅMELDING

Du melder deg på via den røde knappen her, og påmeldingsfristen er 05.03. Ikke nøl!!

PRIS, rabatt og deltakerfond

Dersom du er medlem i KFUK-KFUM, f.eks via Ten Sing, koster hele festivalen inkl mat, seminar og forestilling med TSN, bare kr 410.

Kanskje du ønsker å bli medlem? Da kan du melde deg inn samtidig som du melder deg på. Gi beskjed dersom du ikke får opp riktig rabatt. 

Dersom du ikke er medlem er du selvfølgelig veldig velkommen på festival, og moroa koster da kr 560. 

Det er i tillegg kr 100 i søsken rabatt.

Kr 10,- av deltakeravgiften går til KFUK-KFUMs Deltakerfond. Deltakerfondet bidrar til at alle barn og unge som ønsker det kan få delta på våre aktiviteter, uavhengig av familiens økonomi.

Alle skal kunne være med på festivalen uansett økonomi! Dersom du ikke kan være med pga utfordrende økonomi, kan vi søke deltakerfondet om støtte. Du kan søke selv her, eller du kan sende en mail til jorunn.skjulestad@kfuk-kfum.no så søker vi for deg. 

SEMINARER

På lørdag skal alle velge to seminar de ønsker å være med på.  Det er gjengen fra Ten Sing Norway som skal holde seminarene for oss, så det vil blir kjempebra!

Seminarene du kan velge mellom er:

Skape med mening

Hvordan leder man kreative prosesser og lager et produkt? I dette seminaret gir vi et innblikk i arbeidsmetoden vår frem mot forestillingen og gir noen verktøy som er nyttige å ha med seg i en showprosess/kreativ prosess. Det blir litt praktisk og litt teoretisk.

Korseminar/solistseminar

Deltakere vil lære 1 eller 2 låter og får synge sammen med band.

Bandseminar

Lær 1 eller 2 låter på ditt instrument. Åpent for nybegynnere og viderekommende. Vi justerer nivået etter deltakerne og ser an hvor langt vi kommer om det blir 1 eller 2 låter. Vi samarbeider med korseminar/solistseminar.

Styreseminar

Lærer om hvordan et styre skal være organisert og hvilke oppgaver styret har og hvordan man leder et styremøte. Det blir noen praktiske øvelser der deltakerne får ulike “caser” og skal finne ut av hvordan de hadde løst dem. Ungt ansvar voksent nærvær. Ser litt etter behov hva den ulike gruppen trenger hjelp til.

Lekeseminar

Lær forskjellige leker som kan bli brukt for å bygge et gruppe fellesskap og ha det gøy

Andaktskurs og ledertrening

Lær å holde en andakt. Vi snakker om oppbygning, budskap, hensikt og har noen skrive- og praktiske øvelser. Deltakerne vil også lære om hvordan man kan bygge et godt felleskap og vi reflekterer sammen.

Direksjonsseminar

Lær korledelse på et nybegynner nivå eller et viderekommende nivå. Vi tilpasser oss. Lær om oppvarming, innstudering og god kor kultur.

Danseseminar

Lær en dans!

Dramaseminar

Det blir improvisasjons leker og dramaleker med mer.

Teknikkseminar

Lær hvordan man rigger og setter opp miksepult.

Matlaging

Dette er egentlig ikke et seminar, men bare et forsøk på å få hjelp til å lage noe godt til middag, og kozz til kvelden, dersom noen har lyst til å lage mat:)

Det er ikke sikkert vi kommer til å tilby alle seminarene og noen kan bli fulle, så det er viktig at du også setter opp en reserve på ønske 3. Dersom du velger band vil du bare få tid til det ene seminaret, da blir ønske 2 og ønske 3 reserver. Er det viktig at du komme på seminar med noen spesielle, så sett det opp under “Tilleggsopplysninger”. Vi opplyser om hvem som skal ha hvilket seminar på fredagen.

forestilling

Lørdag kl 2000 skal Ten Sing Norway ha forestilling for oss. Dette kommer til å være åpent for alle, så inviter gjerne familie og venner! Det er gratis for dere som er på festivalen, men ellers vil det koste kr 130 for voksne og 70 for de under 20 år. Familie billett koster kr 300. 


Les mer om forestillingen her.

GUDSTJENESTE

På søndag vil vi avslutte med Gudstjeneste på Birkenlund skole kl 1130. Her invitere vi hele familien og alle kjente og ukjente. Noen av deltakerne vil vise fram hva de har lært i helga. 

TA MED

Sovepose, pute og  liggeunderlag el, innesko, uteklær, 1.5 liter brus, eller en juice + en sjokolade eller en pose potetgull  som kan deles med alle, litt penger til Global-bingo (kan også evnt vippse), drikkeflaske, pyjamas og toalettsaker.

HJERTELIG VELKOMMEN PÅ VINTERFESTIVAL!!

Har du spørsmål til påmeldingen kan du sende en mail til jorunn.skjulestad@kfuk-kfum.no 

Har du noen spørsmål før eller på festivalen kan du sende en SMS til festivalsjef Eirik Wirak, tlf 95906492

til toppen
Ikon

Vi bruker informasjonskapsler for å samle brukerstatistikk fra nettsiden vår. Statistikken benytter vi for å gjøre brukeropplevelsen på nettsiden bedre. Les mer