ikon Min Connect

Camp Norefjell 2025

Oppdatert: 19. juni 2023


LES HER OM CAMP NOREFJELL HER


Har din menighet lyst til å reise på konfirmantleir og være del av et større fellesskap med andre menigheter? På Camp Norefjell får konfirmanter fra hele landet oppleve en leir med relevant undervisning i fantastiske omgivelser! Det blir morsomme aktiviteter, show med integrert forkynnelse og engasjere seg i et globalløp med flere hundre deltakere. 

På Camp Norefjell tar vi oss av undervisning og matservering, slik at du som menighetsansatt kan bruke tiden din sammen med konfirmantene. Du får muligheten til å være en del av et større faglig fellesskap og bli inspirert til videre arbeid i din menighet.

CAMP NOREFJELL 2025

Leiren varer i fem dager, mandag til fredag i uke 26 (23. - 27. juni 2025) og finner sted på Norefjell Ski & Spa.

PÅMELDING

For å melde interesse for deltakelse fra din menighet, send mail til campnorefjell@kfuk-kfum.no

Menigheter som har deltatt på Camp Norefjell 2024 vil være de første som får tilbud om plass for 2025 for å sikre kontinuitet for menighetene, deretter åpnes det opp for påmeldinger fra andre menigheter dersom det er ledige plasser. 

Menigheter som er påmeldt Camp Norefjell vil motta egen informasjon med frist for registrering av enkeltdeltakere og fakturering. Vi har gode systemer for fakturering som også kan brukes til å ta inn en eventuell lokal avgift for konfirmasjonstiden.

PRISER 2025

Konfirmant: 3750 kr
Ungdomsleder: 3300 kr
Voksenleder: 2900 kr
Ikke medlem: 500 kr mer pr. kategori

Prisen inkluderer overnatting, alle måltider, samt programposter.

Økonomi skal ikke være en stopper for deltakelse hos oss. Les mer om vårt deltakerfond HER

PROGRAM 2025


Leirene følger rammeprogram for Camp Norefjell. Oppdatert program for Camp Norefjell 2025 legges ut så snart det er klart.


TEMA 2025

Temaet for Camp Norefjell 2025 er sett, avslørt og elsket. Vi er skapt av Gud i hans bilde som hele mennesker med ånd, sjel og kropp og Gud ser oss som hele mennesker. På konfirmantleiren vil man lære og oppleve hvordan den treenige Gud ser oss med kjærlighet, avslører oss med kjærlighet slik at vi kan være den vi er skapt til å være, og elsker oss som den vi er, uansett hva. Jesus snudde opp ned på menneskelige, religiøse og samfunnsmessige strukturer. Det kan vi også gjøre, avsløre strukturene og endre dem. Vi utfordres til å se hverandre, se mer av oss selv og av Gud.

Slik Gud elsker oss skal vi elske hverandre.

Gjennom leiren ønsker vi å bidra til utvikling av identitet og kristen tro. Konfirmantene får muligheten til å utforske ulike former for tro i praksis.

LES HER OM CAMP NOREFJELL HER

Jesus møtte alle mennesker med respekt og kjærlighet, og hadde en særlig omsorg for de som falt utenfor. I KFUK-KFUM skal den samme nestekjærligheten og rausheten prege våre fellesskap og vår kamp mot utenforskap og diskriminering. På Camp Norefjell er alle velkommen uavhengig av kategorier som kjønnsidentitet, seksuell orientering, funksjonsvariasjon, religiøs identitet, etnisitet og nasjonalitet. Vi vil gi alle like muligheter til å leve og vokse i tro, og utfolde og utvikle sine evner og egenskaper.

til toppen
Ikon