ikon Min Connect

Vinterfestival på Sørlandet 2024

Velkommen til Vinterfestival i Lund kirke i Kristiansand sammen med Ten Sing Norway og kremen av Agders ungdom! Dette blir ei super helg fylt med musikk og lek, gamle og nye venner, show med Ten Sing Norway, god mat, Jesus, seminarer, lek ute og inne, Gudstjeneste, lite søvn og masse gøy!!!!

HVEM?

Vinterfestivalen er for deg som går i 8. klasse eller eldre.

HVOR?

Vi skal være i Lund kirke, Marviksveien 5, 4631 Kristiansand. Dette er en suuuuuper plass for festival med mange rom til de forskjellige aktivitetene, bra kjøkken, gymsal og akebakke på utsiden! Det blir overnatting på medbrakt liggeunderlag eller madrass. 

PÅMELDING

Du melder deg på via den røde knappen her, og påmeldingsfristen er 05.01.2024. Ikke nøl!!

PRIS, RABATT OG DELTAKERFOND

Dersom du er medlem i KFUK-KFUM, f.eks via Ten Sing, koster hele festivalen inkl mat, seminar og forestilling med TSN, bare kr 350.

Kanskje du ønsker å bli medlem? Da kan du melde deg inn samtidig som du melder deg på. Gi beskjed dersom du ikke får opp riktig rabatt. 

Dersom du ikke er medlem er du selvfølgelig veldig velkommen på festival, og moroa koster da kr 500. 

Det er i tillegg kr 100 i søsken rabatt.

Kr 10,- av deltakeravgiften går til KFUK-KFUMs Deltakerfond. Deltakerfondet bidrar til at alle barn og unge som ønsker det kan få delta på våre aktiviteter, uavhengig av familiens økonomi.

Alle skal kunne være med på festivalen uansett økonomi! Dersom du ikke kan være med pga utfordrende økonomi, kan vi søke deltakerfondet om støtte. Du kan søke selv her, eller du kan sende en mail til jorunn.skjulestad@kfuk-kfum.no så søker vi for deg. 

PROGRAM

Vi starter fredag kl 1800 med innsjekking og velkomst. Ca kl 1900 blir det kveldsmat, også samling, lek og moro resten av kvelden. Her vil alle bli godt kjent, også de som ikke kjenner noen fra før! Vi vil iløpet av helga lage et stort felleskor, som skal synge et par sanger på Gudstjenesten på søndag.

Lørdagen deler vi oss på forskjellige seminarer på dagen, og det blir tid til bordtennis, mat, aking, spill og gøy innimellom. Kl 2000 blir det et supert show med TSN, og resten av kvelden blir det tid til at alle kan gjøre det de ønsker, f.eks ute-lek med varm kakao etterpå, spill, bli bedre kjent med nye venner, film, snop mm.

Søndagen sover vi litt lenge, har en siste øvelse på felleskoret, og Gudstjeneste kl 1100. På Gudstjenesten kan du invitere med deg foreldre og søsken og alle du kjenner! Etterpå må vi rydde og vaske etter oss, mens foreldrene drikker kirkekaffi, og kl 1330 er det vel hjem, og takk for nok en flott vinterfestival!


SEMINARER

På lørdag skal alle velge et seminar de ønsker å være med på. Dette velger du ved påmelding. Det er ungdommene fra Ten Sing Norway som skal være instruktører, så dette kommer til å bli både jilt og lærerikt.

De seminarene du kan velge mellom er:

  • Bevegelse: Bli med på seminar og lær deg å jobbe mer kreativt med bevegelse, dans og koreografi

  • Tekst: Liker du å skrive tekster? Bli med på tekstskrivingsseminar og bli bedre på kreativ skriving av både sangtekster og tekster til drama!

  • Band: På seminaret lærer du som deltaker å spille sammen med andre i et band. Dette seminaret er for deg som allerede har litt kunnskap i å spille et instrument. Skriv gjerne hvilket instrument du ønsker å bruke og om du har det med selv under "andre opplysninger".

  • Lek: Her kan du lære å lede lek for andre eller bare være med å lære nye gøye leker som skaper engasjement og felleskap.

Det kan bli noe endringer i hvilke seminar som kan velges, og noen har begrenset plass, men vi skal nok finne noe som alle har lyst til.

Det blir også et stort felleskor som vil øve inn er par sanger til Gudstjenesten på søndag.

Fordeling av seminar blir opplyst på fredag eller lørdag morgen.


FORESTILLING

Lørdag kl 2000 skal Ten Sing Norway ha forestilling for oss. Forestillingen varer 45 minutter.  Dette kommer til å være åpent for alle, så inviter gjerne familie og venner! Det er gratis for dere som er på festivalen, men ellers vil det koste kr 130 for voksne og 50 for de under 20 år. Familie billett koster kr 300. 


Les mer om forestillingen her.

TA MED

Sovepose, pute og  liggeunderlag el, innesko, uteklær,  noe til frokost: pålegg eller en juice/melk + noe snop, brus eller frukt som kan deles med alle, drikkeflaske, pyjamas og toalettsaker.

HJERTELIG VELKOMMEN PÅ VINTERFESTIVAL!!

Har du spørsmål til påmeldingen kan du sende en mail til jorunn.skjulestad@kfuk-kfum.no 

Har du noen spørsmål før eller på festivalen kan du sende en SMS til festivalsjef Ulrik Lien Jomaas, tlf 483 50276

til toppen
Ikon

Vi bruker informasjonskapsler for å samle brukerstatistikk fra nettsiden vår. Statistikken benytter vi for å gjøre brukeropplevelsen på nettsiden bedre. Les mer