Gå til hovedinnhold ikon Min Connect

Søk deltakerfondet

Alle skal ha mulighet til å delta i KFUK-KFUM

"Deltakerfondet er et av de viktigste verktøyene jeg har for å få med barn på arrangementer og turer de ofte må si nei til på grunn av økonomi. Bruk av Deltakerfondet er en avtale mellom meg som leder og den enkelte forelder, og barnet trenger ikke å måtte forholde seg til penger og økonomi i det hele tatt."
- ansvarlig voksenleder for en barnegruppe

Mange barn og unge vokser opp i familier med utfordrende økonomi. Derfor har vi et Deltakerfond som skal bidra til at alle barn og unge som ønsker det kan delta på våre aktiviteter uavhengig av økonomi. 

Det er foresatt eller ansvarlig voksenleder i gruppa som søker på vegne av barnet/ungdommen (opp til 26 år). Du kan søke om støtte til deltakelse på KFUK-KFUM-aktiviteter som 

  • Leirer, festivaler, cuper, seminarer og kurs 

  • Ukentlige fritidsaktiviteter 

  • Turer i regi av lokal gruppe, krets eller KFUK-KFUM nasjonalt

  • Lederutviklingsprogrammer

I utgangspunktet kan man søke om støtte opp til 1500,-, og til ararangementer i Norge. Husk å søke FØR arrangementet avholdes. Deltakerfondet dekker dessverre ikke oppholdspenger til våre Folkehøyskoler, men dersom det er aktiviteter eller turer som ikke dekkes av oppholdspengene så kan man søke om støtte fra Deltakerfondet opp til kr 1500,-. 

Man søker ved å sende en mail til deltakerfond@kfuk-kfum.no. 

Søknaden bør inneholde

  • Navn på barnet/ ungdommen det søkes om støtte for 

  • Navn og tidsperiode på aktiviteten som barnet/ ungdommen ønsker å delta på 

  • Kort begrunnelse for hvorfor du søker om støtte til deltakelse. Du som er KFUK-KFUM styreleder/ ansvarlig voksenleder kan skrive hvorfor du mener at det er viktig å gi dette barnet/ ungdommen finansiell støtte til deltakelse 

Søknader behandles fortløpende, og det bevilges penger så lenge det er midler. 

NB! Deltaker-fondet kan ikke dekke kostnader til medlemsavgift, medlemskap på minimum kr. 50,- må betales av hver deltaker.

Vil du bidra til at flere barn og unge kan få være med?

Deltakerfondet trenger påfyll og vi trenger DIN hjelp! -Du kan vippse din gave til Deltakerfondet på #126624 eller bruke kontonummer 3000.17.11500 (husk å merke med Deltakerfond). Husk at du kan få skattefradrag for dine gaver.

Allemed

Allemed er et gratis verktøy som skal gjøre det lettere for deg som ansvarlig voksenleder å inkludere alle barn og unge i din gruppes aktiviteter, uavhengig av familiens økonomi. Les mer HERtil toppen
Ikon