ikon Min Connect

Barnefestivalen i Agder 2024

Nå er vi klare for barnefestival igjen!! Vi går for masse morro og trygge felleskap for deg som går i 3.-7. klasse. Her kan du ta med vennene dine og bli kjent med nye. Det blir aktiviteter innendørs og utendørs, dans, felleskor, samlinger om Jesus, god mat, overnatting i gymsal, underholdning mm. Flotte ungdomsledere og trygge voksne vil være tilstede og lage en superduper festival for dere! Mottoet for KFUK-KFUM, og for festivalen er: VÆR DEG SELV, STÅ OPP FOR ANDRE!

HVOR?

Birkenlund skole i Arendal.

NÅR?

Lørdag 9. til søndag 10. mars 2024.

HVEM?

For deg som går i 3.-7. klasse. Vi kommer til å dele etter alder på noe av programmet, og 6. og 7. klasse vil sove for seg selv. 

Husk å spør med en venn eller tre!

PRIS OG MEDLEMSRABATT

Festivalen koster:

  • Kr 310 for medlemmer i KFUK-KFUM 
  • Kr 460 for ikke-medlemmer i KFUK-KFUM (se info om medlemskap under)
  • kr 360 for søsken (velg deltakertype "søsken" for alle)
  • kr 260 for søsken og medlem (velg deltakertype "søsken" for alle)

Dersom du hører til i et av våre kor eller klubber, men ikke får opp medlemsprisen, så send en mail til jorunn.skjulestad@kfuk-kfum.no med info om hvilke enhet du er medlem i.

Ønsker du å bli medlem men har ikke tilhørighet i et av våre kor eller klubber, kan du melde deg inn i leirklubben vår. Det koster kr 50, og gjøres samtidig som du melder deg på festivalen, eller du kan melde deg inn her. Da blir prisen for festivalen kr 300.

Her kan du lese mer om medlemskapet i KFUK-KFUM. I tillegg til dine fordeler med rabatt på våre arrangement mm, så får KFUK-KFUM Agder ekstra frifondstøtte for alle medlemmene i leirklubben, og kan bruke dette til å lage nye modige, åpne, trygge, utviklende og rettferdige felleskap for barn og unge i Agder. 

Kr 10 av deltakeravgiften går til KFUK-KFUMs Deltakerfond. Deltakerfondet bidrar til at alle barn og unge som ønsker det kan få delta på våre aktiviteter, uavhengig av familiens økonomi.

Du får en SMS med betalingsinfo noen dager etter at du har meldt deg på. Innbetalingen må være gjort før festivalen starter. 

DELTAKERFONDET

Alle skal kunne være med på festivalen uansett økonomi! Dersom du ikke kan være med pga økonomiske utfordringer, kan vi søke deltakerfondet om støtte. Du kan søke selv her, eller du kan sende en mail til jorunn.skjulestad@kfuk-kfum.no så søker vi for deg.

PÅMELDING 

Du melder deg på via connect eller via den røde knappen oppe på siden her.

Dersom du er medlem, eller har brukt connect til å melde deg på arrangementer før, har du alt en profil. Brukernavn=telefonnummer. Dersom det er første gang du er på leir med KFUK-KFUM må du lage en profil. Du velger bare ny bruker og følger instruksene. Det kan være lurt å bruke telefonnummeret til den som skal betale. 

Viktig at du under foresatte oppgir de telefonnummer som vi kan treffe foresatte på før og under helga. Gjerne mer enn ett telefonnummer.

Påmeldingsfrist 29.februar.

Ved avmelding etter 29. februar vil du måtte betale 150 kr i avbestillingsgebyr.

VELG TO AKTIVITETER

Det blir to bolker med aktiviteter, og dere kan ikke velge den samme aktiviteten to ganger. Årets aktiviteter er:

  • Uteaktivitet - vi griller marsmellows på bål, leker "capture the flag" og andre aktivister. Ta med uteklær
  • Dans - her vil dere blandt annet øve inn en dans som fremføres på Gudstjenesten på søndag.
  • Hobbyverksted - vi lager noe fint dere kan ta med hjem.
  • Aktivitet i fjellhallen - med fokus på buldring (klatring  uten sele), hinderløype og leker.
  • Aktivitet i fjellhallen - med fokus på lag-sport som innebandy og fotball.
  • Frisbeegolf - utendørs og passer for alle uansett om du har drevet med det før eller ikke.
  • Mekkeverksted med strømbane - vi lærer å lage en "mini-strømbane" der du kan øve deg på å være stø på hånden (du har kanskje sett det på mesternes mester).
  • Inneaktiviteter som brettspill, sjakk, bordtennis, mm

Alle må velge to aktiviteter og en reserve-aktivitet. Hvilke gruppe du kommer på får du mail om et par dager før festivalen.

PROGRAM

Innsjekking på Birkenlund skole lørdag kl 1100-1130. 

Åpningsshow kl 1200, lunsj kl 1300 og resten av lørdagen fyller vi med aktiviteter, lek, samlinger, pizza, kor, og mye gøy.

På søndagen deltar vi på Gudstjeneste i Barbu kirke kl 1100. Der vil alle barna delta i kor og dans. Veldig jilt om foreldre, familie og venner ha lyst å komme på Gudstjenesten! 

Barna går samlet til og fra kirka, og skal hentes  på Birkenlund skole kl 1300. 

Vi avslutter med pølsefest når vi kommer tilbake til skolen.

BILDER

Det vil bli tatt bilder av barna på festivalen. Der det er nærbilder vil vi vise de til barna og spør om det er ok at vi bruker dem. Bildene kan f.eks bli brukt på storskjerm under festivalen og som info og reklame i KFUK-KFUM sine nyhetsbrev, Facebook, Instagram, hjemmeside, på plaketer ol.

Håper dere synes dette er OK? Det vil kun bli brukt bilder av barn i positive settinger. 

Kryss av ved påmelding om det er ok at barna deres er med på bilder der det er mange andre, om det er ok med  bilder der de er i fokus, eller om det ikke er ok at vi deler bilder der de kan kjennes igjen. 

ANNEN INFO TIL OSS?

Husk å skive på ved påmelding dersom barna har noe helse eller allergi-opplysninger, om det er noen de må komme på gruppe sammen med, eller andre ting som lederne gjerne bør vite om. Dersom noen av barna virkelig ikke ønsker, eller har utfordringer med, å være med i felleskoret eller dansen som skal vises i kirka, så gi beskjed her. Vær snill å skriv det i påmeldingen selv om det også er kommunisert andre plasser. 

PAKKELISTE 

  • Liggeunderlag/madrass (overnatting i gymsalen) 
  •  Sovepose og pute 
  • Innesko 
  • Klær til aktivitetene du har valgt 
  • Vannflaske 
  • Du trenger ikke ta med godteri. Vi kjøper inn godteri til alle 

Barnefestivalen er et mobilfritt arrangement. Deltakerne kan selvfølgelig når som helst låne telefon dersom det blir nødvendig. 

VI GLEDER OSS TIL FESTIVAL, HÅPER DU KOMMER! 

Har du spørsmål kan du sende en mail til jorunn.skjulestad@kfuk-kfum.no, eller ringe 93424326.

til toppen
Ikon

Vi bruker informasjonskapsler for å samle brukerstatistikk fra nettsiden vår. Statistikken benytter vi for å gjøre brukeropplevelsen på nettsiden bedre. Les mer