Gå til hovedinnhold ikon Min Connect

Medlemsskap

Hvorfor bli medlem i KFUK-KFUM Norge?

Medlemmer i KFUK-KFUM Norge blir en del av verdens største ungdomsorganisasjon YMCA og verdens største jente- og kvinneorganisasjon YWCA. KFUK-KFUM Norge skaper åpne, trygge fellesskap der barn og unge kan være seg selv, få opplevelser for livet og utvikle seg som hele mennesker. I Norge møter vi over 40 000 barn og unge hvert år gjennom Forandringshus, barnekor, idrett, Åpne barnehager, ungdomsklubb, Ten Sing, Folkehøgskoler, festivaler, leirer og mye mer. 

bilde av barn som sitter på bakken med armene i været

Hvis du tror på vårt arbeid og vil at vi skal fortsette å jobbe for åpne og trygge fellesskap for alle barn og unge er medlemskap det rette for deg. Med mange medlemmer i ryggen kan vi skape åpne og trygge fellesskap for enda flere barn og unge og være en enda tydeligere aktør i kirke og samfunn!  

Hva vil det si å være medlem?
  • Du får mulighet til å påvirke hva KFUK-KFUM Norge arbeider med gjennom organisasjonsdemokratiet. 
  • Du får mulighet til å engasjere deg for barn og unge lokalt, nasjonalt og globalt. 
  • Du mottar nyhetsbrev og invitasjoner til arrangementer og leire. 
  • Du bidrar til at KFUK-KFUM Norge får økt støtte fra myndighetene og dermed større gjennomslagskraft og mulighet til å gi tilbud til enda fler.

Her kan du se hva det koster å være medlem i KFUK-KFUM Norge. 

Du kan være medlem i KFUK-KFUM Norge gjennom en gruppe, Hovedforening, krets eller region. Finn din gruppe her

Som medlem i KFUK-KFUM Norge har du disse medlemsfordelene. Vi jobber for å skaffe enda flere. Hvis du har noen tips om hva slags medlemsfordeler du ønsker deg, ta kontakt med medlem@kfuk-kfum.no

Vi håper DU vil være med! Meld deg inn her.

til toppen
Ikon