ikon Min Connect

Camp Røst

Camp Røst er en ungdomsfestival for ungdom mellom 13 og 19 år hvor du møter deltakere fra hele landet til en uke med festivalopplevelser! I år arrangeres Røst som en del av Camp Norefjell, hvor det i tillegg til festivaldeltakere også vil være ca. 300 konfirmanter!

Legg til @rostfestivalen på snapchat

LES MER OM PRIS/PÅMELDING til RØST på NOREFJELL


  Du får møte ungdom fra hele Norge! 

   Vi skal være på vakre Norefjell Ski & Spa ligger fint til nær fjell, vann, natur og med god plass!  

  Vi overnatter i komfortable leiligheter med plass til 4 til 8 personer. Hver leilighet har 2 eller 3 soverom.  Deltagere fra samme gruppe overnatter sammen.

  Påmelding skjer til din voksenleder dersom du er med i en KFUK-KFUM-gruppe (f.eks. Ten Sing) Det er også mulig å melde seg på uten å være med noen gruppe eller dersom gruppa du er med i ikke skal reise som gruppe.

MELD DEG PÅ HER

  Festivaldeltakerne deles også inn i "camp-grupper" hvor du får sjansen til å bli kjent med andre i faste, litt mindre grupper.

   På dette arrangementet vil du møte kristen trosformidling i deler av programmet, men alle KFUK-KFUMs aktiviteter er åpne for alle uavhengig av bakgrunn og religiøs identitet. LES MER OM VÅRE VERDIER

   Det går ikke kollektivreise opp til hotellet. Vi vil være behjelpelige med å finne ledige plasser på konfirmantbusser og med andre grupper med ledig transportkapasitet, samt sette grupper i kontakt med hverandre for å gjøre transporten så billig som mulig. Ta kontakt ved transportbehov, så forsøker vi å finne en god løsning!

  Har du behov for ekstra tilrettelegging ber vi deg ta kontakt slik at vi kan legge godt til rette

   Økonomi skal ikke være en hindring for deltakelse på KFUK- KFUMs arrangementer. Det er mulig å søke deltakerfondet om økonomisk støtte til deltakeravgift eller reise. LES MER OM DELTAKERFOND

SE UTVIDET NETTSIDE FOR MER INFORMASJON OM RØST PÅ CAMP NOREFJELL MED PROGRAM, PRAKTISK INFO OSV.


HVA FÅR DU OPPLEVE?  

RØST er en uke fylt med morsomme aktiviteter, musikkopplevelser, tid til å snakke om stort og smått, nye vennskap, fellesskap og ja - opplevelser for livet.

Som deltaker på RØST, sover du i små leiligheter sammen med vennene dine.

Sammen med en gruppe andre deltakere er du også del av en camp. I hver camp er det campledere og festivalguider som er tilknyttet din gruppe og som skal hjelpe deg til å ha en god opplevelse og til å finne frem i programmet og aktivitetene. Hver dag gjør dere ting sammen i camp. 

Hvis du er enhetsleder eller leder for et reisefølge, vil du også bo med din gruppe og ha en funksjon som festivalguide. 

Hver dag blir det servert frokost, middag og kveldsmat. I tillegg legger vi opp til matpakkelunsj. Denne kan oppbevares i kjøleskapet i leiligheten der du sover. Alle allergier og dietter tas høyde for så lenge de blir registrert ved påmelding.  

Hver dag er det en masse aktiviteter og tilbud. Disse blir til nå og lages av en stor gjeng med frivillige. En oversikt og et program vil komme senere, men det vil bli sang og musikk, sportsaktiviteter, sceneprogram, bading, tro, engasjement, konkurranser, escape room, boblefotball og en hel masse annet. Har din gruppe lyst til å bidra med noe? Kanskje har dere skills dere har lyst til å dele med andre? Noe spesielt moro dere gjør i gruppa som dere kan lære bort eller vise frem? Vil dere rigge et eget område på festivalen? Ta kontakt på campnorefjell@kfuk-kfum.no 

OM RØST

RØST bygger på KFUK-KFUMs mangeårige tradisjoner for å lage ungdomsfestivaler som TT og Spekter. I år går vi tilbake til en løsning der vi kombinerer festival og konfirmantleir. Dette var i mange år malen og vi har stor tro på at det vil gi gode synergier både under festival, men ikke minst også for rekruttering til det kontinuerlige ungdomsarbeidet lokalt.

Hovedmålet med festivalen er å skape et åpent, inkluderende og trygt fellesskap for ungdom. Det skal være et relevant programinnhold der ungdom kan få utløp for sine interesser, oppleve nye ting, få nye venner, bli utfordret og engasjert. Det er et mål å lage en festival for, men først og fremst sammen med målgruppen, som de er stolte av og ønsker å dele med andre. 

Utover ordinære deltakere vil det være ca. 300 konfirmanter fra menigheter rundt omkring i landet. Deler av programmet til Røst og Camp Norefjell vil smelte sammen, mens Røst deltakere vil ha andre aktiviteter når konfirmantene har undervisning.  

Sammen vil vi gjennom musikk og workshops danne nye vennskap på tvers og vise at unge har en unik evne til at skape liv og fellesskap.

PLASS TIL BÅDE TANKER OG MUSIKK 

På festivalen får du oppleve gudstjenester og fete show. Dessuten er det hver dag satt av tid til ettertanke, hvor deltakerne får mulighet for å lære mere om hva de tror på, hvorfor de tror eller ikke tror, og hvordan andre tror.

Deltakerne vil altså både få mulighet for å sette ord og tanker på store og små spørsmål, men de vil også merke energien og stemningen når vi sammen fyller sal og scene med musikk, dans og fest.

RØST er rusfritt - uten alkohol og andre rusmidler.

Ta kontakt med Kamilla Rød Slettene, KFUK-KFUM Norge om du har spørsmål.



til toppen
Ikon

Vi bruker informasjonskapsler for å samle brukerstatistikk fra nettsiden vår. Statistikken benytter vi for å gjøre brukeropplevelsen på nettsiden bedre. Les mer