Gå til hovedinnhold ikon

HoppY

Hils på HoppY - KFUK-KFUMs maskot!

HoppY er en hare, men er egentlig veldig lik mange barn; glad i å være ute, liker å hoppe, elsker is og å være sammen med vennene sine. Ofte er HoppY glad og trygg, men innimellom også trist, redd og usikker. En hare med ånd, sjel og kropp, med andre ord!

HoppY heter HoppY med stor Y fordi KFUK-KFUM er en del av verdens største ungdomsbevegelse (YMCA) og verdens største kvinnebevegelse (YWCA). Bevegelsene våre internasjonalt blir ofte betegnet med en Y, the Y.

Hvordan kan barna i din gruppe bli kjent med HoppY?

Alle barne- og tweensgrupper i KFUK-KFUM kan få sin egen HoppY-bamse. Har ikke din gruppe fått, så ta kontakt på hoppy@kfuk-kfum.no. Dere kan også få en boks med sangkort. 

  • En HoppY-bamse som er gruppas egen maskot. Sammen kommer det et reisebrev som du som gruppeleder kan bruke for å introdusere det nye medlemmet HoppY.
  • Boks med sangkort og en nettside med ressursmateriell fra KFUK-KFUMs helt egne produksjon med bl.a Marthe Wang og Mari Tesdal Hinze. Produksjonen heter “Hører du mitt hjerte” og Hoppy er veldig glad i sangene. Hør gjerne på sangene på Spotify.

Vi håper dette bidraget vil være en ressurs i oppstarten til høsten og at HoppY finner seg til rette i deres gruppe.

Dersom dere vil ha HoppY-oppmøtekort kan de bestilles på Triangelbutikken

Vi har to HoppY-drakter, en i Oslo og en i Bergen. Disse kan leies for et arrangement. Ta kontakt dersom dere vil høre mer om det!


til toppen
Ikon

Vi bruker informasjonskapsler for å samle brukerstatistikk fra nettsiden vår. Statistikken benytter vi for å gjøre brukeropplevelsen på nettsiden bedre. Les mer