Gå til hovedinnhold ikon Min Connect

Her sitter jeg

Her sitter jeg er en artig ringlek med stoler som krever at du har både ører og beina med deg! 

Alle har hver sin stol. Én står i midten, og en stol står tom i sirkelen. Den som er i midten skal prøve å sette seg ned på en av stolene, og de som allerede sitter på en stol skal prøve å forhindre dette.

Den som har en ledig stol til høyre for seg slår hånden på stolen og sier ”Her sitter jeg”, før han flytter seg til den ledige stolen. Den som nå fikk en ledig stol på sin høyre side gjør det samme: sier ”Her sitter jeg” og flytter seg til den ledige stolen. Tredjemann som nå fikk en ledig stol til høyre for seg skal nå slå hånden på den ledige stolen og si ”Her sitter *NAVN*”. Da må *NAVN* forlate sin plass for å sette seg der.

I det en person har sagt ”Her sitter jeg” eller ”Her sitter *NAVN*”, er stolen opptatt og den i midten kan ikke sette seg der. Her gjelder det å være rask så den i midten ikke klarer å sette seg. Dersom man sier feil, må man bytte med den i midten. Dersom den i midten klarer å sette seg før navn eller ”Her sitter jeg” er sagt, må den som da sitter til venstre for den som var i midten, reise seg og stå i midten. 

til toppen
Ikon

Vi bruker informasjonskapsler for å samle brukerstatistikk fra nettsiden vår. Statistikken benytter vi for å gjøre brukeropplevelsen på nettsiden bedre. Les mer