Gå til hovedinnhold ikon

Sangkort - hører du mitt hjerte

Hører du mitt hjerte består av 11 sangkort, flott illustrert med KFUK-KFUMs maskot HoppY!
På hvert sangkort kan du finne en qr-kode som leder deg til en ressursside for sangene. Sangene er spilt inn av ulike barnekor i KFUK-KFUM og du kan lytte til musikken i din favorittspiller her

Hører du mitt hjerte er en samling sanger som selv de minste barna kan være med på, skrevet av Mari Tesdal Hinze og Marthe Haaland Wang på bestilling av KFUK-KFUM. 

Tekstene er varierte og tar for seg ulike sider ved å være et helt menneske med ånd, sjel og kropp. Vi forstår mennesket som skapt til å leve i tro og tillit til Gud, med tanker, følelser, kreativitet og engasjement, fysiske og biologiske behov, lengsler og muligheter. Her finner du sanger om hvile, om hendene våre, om rare ting og om hjertet vårt som følger oss gjennom hele livet. 

Melodiene er enkle og pedagogisk lagt opp for å være lette å ta i bruk og for å bidra til å utvikle barnas musikalitet. Sangene åpner opp for refleksjon og inviterer til samtale med barna.

Vi håper og tror sangene vil bidra til å utløse sangglede, undring, følelser og bevegelse i gudstjenester, i barnehagen, i koret, på leir eller andre sammenhenger der barn synger.

Hvis du vil kjøpe sangkortene finner du dem her


til toppen
Ikon